Trött Lena, 30 maj...

Jag är trött på det mesta.
Att snitta förkylning 1 ggn/månaden, att se alla kära par pussas o gulla o sakna ngn egen kille, vara feg o blyg, in te ha några pengar nu i sommar. Aah, listan kan la göras lång.

Det här med par oså. Grattis de alla som hittat en kärlek. Jag bara är grön av avund. Amen lixom, när träffar jag the love of my life? Jag har nog egentligen bara en stor kärlek i mitt liv, förutom sprit, cola o Gillmore. Nämner inget namn, blir bäst så. Men, tror nog inte att han vill ha ngn flickvän. Nu... eller aldrig. Suck. Pust.

Ajja, nu står hästen min på grönbete. Blir inte så mkt bete för hans del. Han ska tränas åtminstone 5 dagar i veckan. Han  ska vara med i kvalitén och kanske 4-års championatet. Ska även rida syrrans häst mkt. Ska kanske vara med på ett meeting. Känns najs asså! :)

Ibland saknar jag att röka en cigg då o då. Inte knark, utan vanliga cigg. Det är ngt lustigt lugnande över dem. Förr, när jag rökte (gör det inte längre) så gick man ut på en rast mellan lektionerna o tog en cigg. Man slutade vara så stressad då.

29 maj - You better die young baby

Fixade lite kläder till karnevalen idag. Lånade av en kompis, o hans kläder är ngt stora. Men det blir bra. ska bara hip-hoppare (har alltid undrat hur det stavas..... suck.)
Och det här med att hitta ngn som vill ta min plats i Lisseberg verkar vara lönn i fan. men, hoppas att pappa inte bryr sej om jag inte åker. Kan ta vrf senare, kanske blir ett inlägg later tonight. 

Hmm, nu ska jag duka medans dom andra grillar. Hare bra ni! :)  

27 maj

Hoppclear-round idag, och det gick kalas! Okey, blev ingen rosett, men han var jättefin! :)

Sen måste jag lägga in ett sånt är jävligt tråkigt.... Ähh! Men ialla fall. Det syns ganska väl om man har en unghäst. Styrning o broms sitter inte så säkert. Men då kanske man kan ta lite hänsyn? Nu var det så att det var en, ursäkta, jävla! ridskoleunge! Visst, jag tkr att clear-rounder är ett jättebra alternativ som träning innan man ger sej ut på tävlingar. Man får träna bana m.m. Bra räning för både häst och ryttare. Men ska man inte då kunna ridvett? På en bana håller man till höger, och visst, det gjorde hon. Men! man kanske inte ska gå cirka 1 meter innanför spåret så min häst får trycka upp sej i staketet? Och sen! Joo då, det kommer mera. Jag började rida fram vid ca kvart i sex (skulle starta klockan 6 cirka) och då hade tjejen varit bland dom första som red fram. Hästen stannade o ville knappt gå framåt. Då satt bruden o rappade hästen för att hon inte ville hoppa med henne. När jag har hoppat min runda så var det väll 5-10 st efter mej o innan henne. Hon fortsatte o hoppa o hoppa, och slå hästen frammåt. Men sen, tihi *evil little laugh* så ramlade tjejen av! :D Skadeglad, jag vet. Duktig ponny! :) 
Men men, min häst ÄR finare än din, ta det du din jävla hånflinande nörd! :) 

Imorron äre sovmorron som är tha shit! :) skolan 9.20-14.00. Tackar man inte nej till!

Sug o svälj, trevlig helg gött folk!

26 maj

Vet du hur härligt det är att sitta vid 10 tiden på kvällen med fönstret öppet o höra fågelkvitter? Det är jävligt najs faktiskt :) Himmlen har sån fin färg. Lila, rosa och ljusblå. Nu låter jag som nån tönt, men va fan... Äre fint, så äre! ^^ 
Funderar på att dra mej mot sängen snart.
Kan berätta att jag börjar vara något nervös inför clear-rounden i morron. Okej, bara 30 cm, men så längesen jag var med på något sådant, och hästen har aldrig hoppat bana elr så.
Men igår så hopptränade jag o Gillmore :) Var helt slut efter framridningen. Han hade nämligen bestämt sej för att vara fiolsträng på ena kortsidan, och grand-prix häst på andra sidan av banan. När jag väl hade fått egenom honom så han var lyhörd, så var han så fin. Men jag var helt slut! Han gick i fin form o jobbade på som tusan! William sa att han aldrig hade varit så fin. Det är kul att höra sånt, man suger åt sej som tusan. Sen så blev det att hoppa kombination typ. Hoppade en 50-oxer. Allt gick jättebra även där.

Har jag någonsin sagt att jag älskar min Gillmore? :)<3

24 maj

Har varit och inhandlat ett nytt linne idag :) Vitt brottar, najs najs.
Men det mest najsiga är att jag kom i ett S. Vet inte när jga hade S i nåt klädesplagg sist, så jag är glad :)
Fick även bli en sväng in på Åhlens och köpa en ny mascara. Stiletto-mascare elr ngt liknande heter den. Min/mina gammla mascaror som jag använder tillsammans är inte slut än. Så blir till att spara den lite till.
Och pappa som sa att han inte skulle följa med mej in i nåra affärer, stackaren, han fick ändå följa med. Han såg dock inte så nöjd ut, men han får väll stå ut när han har en dotter :) Liksom, vem kan motstå att springa efter mej i affärer? Inte han tydligen, haha :D

Fick även nyss veta att min lilla grabb går ut på sommarbete på lördag. Hoppas att han käkar upp sej lite. Han är föööör smal just nu. Synd att man inte kan ge lite av sitt eget fett till hästen, skulle vara bra ;)
Måste bara hålla igång honom till kvalitén o det har varit, sen kan han få ha det lite... slappt.
Clear rounden på onsdag närmar sej. Jag ska ha på mej nyputsade svarta läderstövlar, vita ridbyxor, o klassens svart-vita avslutingströjja på mej. Gillmore får ha på sej ett svart-vitt schabrak :) Kanske första rosetten plockas oxå.

Nääh, nu ska jag nog snart åka ut till Gille. Skulle kanske galoppträna på ett fält. Se hur det går?

Hörs sen, om jag har överlevt :)

23 maj

Idag har det inte varit nått annat än en tråkig gammal lördag. Gäsp, blä, pust...
Näähe, men följde med mamma o syrran o handla mat, snälla jag. När vi kommit hem, slängde jag o syrran oss på soffan o glodde på Love Object. Så kass film. Skräck? Kiss my ass! En man som blir besatt av en docka. Hur gammal är man då egentligen? Bästa var när hqan såga itu en man som kom på honom när han skulle mörda en tjej. Haha, morbid som jag är, garvade jag :) Fy på mej!
Åkte sedan till stallet. Red ut med Ida, fy fan vad mysigt det var! Solen sken, varmt o skönt o hästarna var allmänt nöjda! :)

I morron, då ska jag avr social med pappa! Lkpg blire. Han ska få gå på Biltema, aka Gubbdagiset o kolla. Sen ska jag tvinga med honom in på Ikano. Ska köpa ett vitt linne till den gråa toppen so mja gska ha på skolavslutingen. Ska även kolla underkläder. Men det ska nog mamma betala, så hon får följa med o leta lite nogrannare! :)

Just det, måste berätta om min underbara "ponny" Gillmore! :D (okej, han är inte en ponny, han är en stooor grabb på hela cirka 1.63! :))
Igår när jag skulle hoppa upp, så fixa mamma nått med bommar.
Ida håller honom, för han kan snurra o gå iväg när man ska hoppa upp. När jag precis har landat i sadeln o sitter med en stigbygel, far han iväg. I nästan fullt sken, jajjemän!
Mamma hade varit snäll o fixat med stiglädret på andra sidan, o hon satte det lite för kort, så när jag försökte sätta i foten i stigbygeln, resutlerar det i att jag skänklar på. Smart? Nej.
Rätt som det är stannar han, o börjar springa baklänges. Han lyckas även pricka en staketstolpe, bra!
När han väl stannar, står han o skakar o hoppar. Stackaren :)
Mamma trodde att jag skulle ramla av med tanke på att han lekte rodeohäst, men hon stod o tänkte: SITT KVAR! Minns att jag oxå fällde en sån tanke, hihi!

Har ni tänkt på en sak? "Gammal" (inte från detta år) musik är för jäklarns bra! Sitter o lyssnar på lite blandat faktiskt. Gör det du med, bara ett tips! :)

Sug o svälj, trevlig helg!

22 maj

Idag åkte mamma o jag till Ikano med syrran för att jag skulle köpa avslutingskläder.
Men blev ganska mycket panik innan. Visar sej att jag inte hittar mitt bankkort. Fan! Så mamma fick bli den stolta sponsoren till:
-Ett par jeans från Cubus. Ser ut att vara lappade på knäna, med en mudd nertill.
-En grå tröjja med 3 kvarts-ärm från JC.
 Gick på Ikano i nåra timmar, o hittar bara det? Känner mej lite kräsen faktiskt. Har väll ingen direkt stil, men vet vad jag vill ha...
Men men, tog en fika med mor o syster o pratade lite.
Känns lite wierd att min syster ska ha barn om nåra månader. Men jag vet att hon kommer klara det. Jag är avundsjuk på min syster. Nej, inte att hon ska barn, för det vill inte jag ha. Men hon är otroligt stark. Bara att hon orkade göra en anmälan på honom som misshandlade henne o min mamma. Att våga gå upp i rättegång o möta honom. Sätta dit honom. Jag kan ringa till henne när jag vill. Om det skulle hända något med mej, skulle hon slänga sej i bilen o komma o hjälpa mej. Hon är utan tvekan en sju jävla bra syster. Och jag älskar henne. Blod är starkare än vatten.
Jag har även en till syster. Henne älskar jag lika mkt. Så jävla synd bara att hon bor i motala...

Och på Ikano var även den älskade Johan Palm.
Varför denna hysteri över någon människa? I don't get it. Jag har gått på samma skola som grabben i 3 år. Har hört honom sjunga varje skolavsluting. Visst, han gör väll? bra låtar, men det är verkligen ingen musik jag lyssnar på. Kolla på de som lyssanr på honom. Det är fjortisar. Sen kollar man på de (oss) som inte lyssnar på honom. Ikke-fjortisar, elr va fan man ska säga... Lyssna på In Flames istället. Mycket mer hälsosamt, I promise!
Men men. Alla har sin egen musiksmak, o man får väll trots allt önska grabben lycka till.Det är ju inte varje dag nån från lilla Degadala blir känd :) 

Take care alla där ute!

19 maj

Idag när jag kom till skolan upptäckte jag att en klasskompis -föredetta bästa vän till mej- har försökt kopiera min stil. Hon hade på sig exakt likadant som jag hade igår. Gulligt... 
Igår hade jag på mej min avslutningströjja, ett vitt och ett svart linne som gick lite längre ner som man kan ha till leggings, svart leggings och vita tygskor. Det enda som skijde det åt, var att jag hade strumpor till, vilket inte den här bruden hade.
Shit, att jag kunde vara en sån förebild, det visste jag inte :) Men men, kul att nån vill vara som en när man knappt vill det själv.

Men men, slut om det. Snart blir det stallet. Tyvärr ingen ridning, har två hästar att göra i ordning till själv idag. Dubbel ridning i morron kanske, om jag hinner, med tanke att dom snyggaste Johanna, Elin, Linnea, Ida och Jennifer kommer. Kommer bli awsome! :)

Kanske blir ett inlägg i kväll oxå om inte Linnea hänkar på sin kära mor hit. Ska nämligen vara Lyrkmöte här hemma.
Så kommer vara fullt med folk här hemma, hjälp!

Chiao!

18 maj

Jag är så trött på att folk snackar skit pga avundsjuka. Men men, snacka skit. Det är ändå inte sant.

Har inte hänt så mycke i dag. Skolan gick la an. Linnea panga en lampa i matsalen idag- med hövet! Bra jobbat tjejen! :)
Typ inte alls alla som kolla nerrå!
Sen vid ett snackade jag med fältare -Jessica och Roger- om det jag tidigare skrivit om, det om att jag är rädd o det om ni läst det. Blev inte så mkt klokare på det, men men. 
Skrev om andra världskriget på so:n. Okej, jag kan inte så mkt, men jag tkr att det är intressant med Pearl Harbor (o jag tror oxå att Pearl Harbor hade störst roll i att de allierade vann kriget, japp) och andra världskriget.   

Sen talade syrran om att jag kanske ska vara med på ett hoppläger. Ska bli kanoners om det blir så. 
Ska nog även åka o kolla på tävlingarna på Strömsholm i sommar. Det blir roligt det! 
Tog en promenad med Gillmore, o Linnea hänkade på. Det kom en skåning? o försökte snacka med oss o fråga vart en lyftkran stod. Men, vad fan är kranlyft som jag så snyggt uttryckte mej? Jarru, det vet jag inte en själv serru!
Men i alla fall, skåningen kom i en stor lastbil. O min lilla perfekta Gillmore brydde sej inte ett skvatt. Är han duktig? Yes!  

17 maj

Blä blä blä. Jag är ganska sur idag. Har haft typ damp 2 ggr på mamma o pappa. Först på pappa, sen på mamma.
Kalla mej mensbarn om man vill, men va fan! Okej, kan verka som en världslig sak, men när man väl blir übersugen (som inte inträffar så ofta!) på cola o sourcream chips o det inte finns hemma, visst fan lackar man ur! Att mamma aldrig lär sej att köpa hem det man vill ha. Suck!

Hopptränade med Gillmore idag. Så duktig så. Hoppade inte så högt, men för honom gäller det att lära sej teknik. Det passar mej perfekt eftersom jag inte är så glad i att hoppa högt. Blir sen när vi har förtroende för varann! :) Hoppar i galopp gör vi ju nu redan på låga höjder, och eftersom han har jättefin galopp går det nog kalasers! :)

"I heard on the street that you was seeing some one.
It knocked it off my feet.
I haven't even cried.
But, I knew all the time that it was true"
-Men hur kunde jag blunda för det i 4 månader?
Det bästa är att jag förhoppningsvis har kommit över dej.
Men helt kommer jag inte komma över dej. Du kommer att finnas i mitt hjärta för alltid.
Jag som trodde att vi skulle åldras tillsammans....

Ajja, funderinagr elr ej, jag ska nog dra te konsum o köpa chirre nu.
 Hare!


13 maj

Kom på att det är lite mindre än en månad kvar til skolavslutningen.
Ganska blandade känslor.
Skönt att få lägga lagmantiden bakom sig. Men sen så är det sista skolavslutningen med Fanny, Nathalie, Ida och Johanna. Trist :/

Kärlek är ett helvete när det går fel.
Ett himmelrike när det går bra.
Hur gör man när man vill ha 2 killar? Bägge är snälla o allt. Men ändå så tänker man: om jag blir tsm med den andra, så går jag miste om den andra, vise versa. Fuck... Jag tror att jag ska skriva en handbok i kärlek åt min systerdotter på 3 år och mitt kommande systerbarn. För nått om kärlek, det kan jag bidra med.
Som t.ex: "Tro aldrig på vad killar säger på fyllan, håll inte på med nån för gammal, låt aldrig killen tro att han får göra som han vill med dej" o.s.v...... 

Kommer kanske ett inlägg senare.

Sug o svälj, trevlig kommande helg....

11 maj

Vet ni hur det är att känna total panik?
När man måste se sig över axeln för att vara säker på att det inte är ngn där?
Jag minns hur det var för bara en vecka sen. När man hade sina vänner som var vänner med halva stan, och man kunde känna sej trygg. Innan man tog felsteg.
Det värsta är nog skitsnacket som går om en. När man inte ens vet vad som sägs.
När det står i stil med "jag ska slå sönder er horungar" på vissa personers msn. Man vet inte om det är riktat till en elr ej.
Jag vet inte hur jag mår elr vad jag tänker längre...
Allt jag vet är att jag vill att skiten ska ta slut.

Vad som hänt idag då?
Joo, blev stallet vid halv åtta i morse, skulle rida lektion för William tsm med Linnea o hennes Sally :)
Gick så där...

Sen nu så var jag o träffa Jonathan en stund :)<3

RSS 2.0